Obvezno usposabljanje za preprečevanje pranja denarja – nepremičninski posredniki

60,88 

Naročite obvezno letno strokovno usposabljanje in izobraževanje za preprečevanje in odkrivanje pranja denarja in financiranja terorizma za nepremičninske posrednike in se izognite globi v višini 60.000 EUR. Z vpisnino pridobite:

–    program obveznega letnega usposabljanja in izobraževanja
–    dostop do e-učilnice in e-gradiva
–    potrdilo o udeležbi na usposabljanju in izobraževanju.

Naročite E-izobraževanje še danes in po plačilu predračuna vam bomo poslali dostopne podatke! Dostop do izobraževanja je tukaj: E-učilnica

Osnovne informacije o E-izobraževanju si lahko preberete spodaj.

Ni na zalogi

Opis

Ena izmed temeljnih obveznosti nepremičninskih družb in nepremičninskih posrednikov po Zakonu o preprečevanju pranja denarja in financiranja je skrb za redno strokovno usposabljanje in izobraževanje delavcev oziroma delavk.

Nepremičninske družbe morajo do konca marca tekočega leta sprejeti program letnega strokovnega usposabljanja in izobraževanja za preprečevanje in odkrivanje pranja denarja in financiranja terorizma in nato to izobraževanje/usposabljanje tudi dejansko izvesti.

Izognite se globi v višini 60.000 EUR in se vpišite v e-izobraževanje že danes. Z vpisnino pridobite:

–    program obveznega letnega usposabljanja in izobraževanja
–    dostop do e-učilnice in e-gradiva
–    potrdilo o izvedenem usposabljanju in izobraževanju.

V e-učilnico lahko vstopite kadarkoli in od kjerkoli! Izobraževanje lahko opravite takrat, ko vam to najbolj ustreza. Dostop do izobraževanja: E-učilnica

This entry was posted in . Bookmark the permalink.
One comment to “Obvezno usposabljanje za preprečevanje pranja denarja – nepremičninski posredniki”
  1. Nekaj vam moram priznati….izobraževanja, ki jih moramo opraviti v obliki seminarjev so včasih zelo “zatežena”. Prav z veseljem pa sem predelal vsa gradiva v vaši e-učilnici, saj je pregledna, opremljena s primeri…kar pa je najbolj bistveno…lahko sem se izobraževal kadarkoli, saj je dostopna ves dan.

Comments are closed.