Obvezno usposabljanje za preprečevanje pranja denarja – računovodje in davčni svetovalci

60,88 

Naročite obvezno letno strokovno usposabljanje in izobraževanje za preprečevanje in odkrivanje pranja denarja in financiranja terorizma za računovodje in davčne svetovalce. Če računovodje in davčni svetovalci ne izvajajo rednega letnega usposabljanja in izobraževanja jih lahko inšpektor kaznuje z globo v višini 60.000 EUR

Ob naročilu izobraževanja dobite:

–    obvezen letni program usposabljanja in izobraževanja,
–    dostop do e-učilnice oziroma dostop do e-gradiva,
–    potrdilo o izvedenem usposabljanju in izobraževanju.

Naročite E-izobraževanje še danes in se izognite visoki globi! Po plačilu vam bomo poslali uporabniško ime in geslo za dostop do izobraževanja.

Ni na zalogi

Opis

Ena izmed temeljnih obveznosti računovodij in davčnih svetovalcev po Zakonu o preprečevanju pranja denarja in financiranja je skrb za redno strokovno usposabljanje in izobraževanje.

Računovodski servisi, samostojni računovodje in davčni svetovalci morajo do konca marca tekočega leta sprejeti program letnega strokovnega usposabljanja in izobraževanja za preprečevanje in odkrivanje pranja denarja in financiranja terorizma in nato to izobraževanje/usposabljanje tudi dejansko izvesti.

Z vpisnino pridobite:

–    program obveznega letnega usposabljanja in izobraževanja
–    dostop do e-učilnice in e-gradiva
–    potrdilo o udeležbi na usposabljanju in izobraževanju.

V e-učilnico lahko vstopite kadarkoli in od kjerkoli! Izobraževanje lahko opravite takrat, ko vam to najbolj ustreza. Dostop do izobraževanja: E-učilnica

This entry was posted in . Bookmark the permalink.