Pogodbe o zaposlitvi

Kontakt Zaradi letnega dopusta je spletna trgovina zaprta do 14.7.2024. Za dodatne informacije nas lahko kontaktirate na: info@vzorci-pogodb.com. Na vaše sporočilo bomo odgovorili takoj ko bo mogoče.
Pravna hiša IURIS

Prikaz vseh 4 rezultatov

0 comments to “Pogodbe o zaposlitvi”
 1. Ob ustanovitvi firme smo potrebovali vse interne akte, ki smo jih naročili pri Pravni hiši Iuris. Cena je bila ugodna in storitev hitra, zato smo zelo zadovoljni.

 2. Vzorce in individualno sestavo pogodb že nekaj časa naročamo tu. Do sedaj smo bili vedno zadovoljni. Hitro, strokovno in prijazno svetovanje za razumno ceno.

 3. Zelo ste nam pomagali z vašimi hitrimi nasveti in zelo dobrimi vzorci pri racionalizaciji našega poslovodenja. Smo majhno podjetje in birokracija nas včasih prav duši. Ko bomo potrebovali pravni nasvet ali vzorec za kakšno pogodbo se bomo prav gotovo obrnili na vas.

 4. Mene pa zanima če naročim komplet vzorcev, če bomo uspeli z njimi rešiti problem. Žal v podjetju nismo imeli urejenih vseh papirjev, ko nas je obiskala inšpekcija….sedaj pa moramo v kratkem času odpraviti pomanjkljivosti, kajti kazen za nepravilnosti je res velika.

  • Pravijo, da je po toči zvoniti prepozno…..a na srečo ni vedno tako. 🙂 Komplet vsebuje vse potrebne vzorce, ki jih zavezanec za preprečevanje pranja denarja potrebuje. Poleg internih aktov vsebuje tudi obrazce za pregled strank. Če boste sprejeli interne akte in dosledno izvajali preglede, se boste globi izognili. Za dodatna pojasnila pa smo vam na voljo po e-pošti: info@vzorci-pogodb.com

 5. Ker sem se bal, da ne bom znal sam pravilno izpeljati odpovedi, sem naročil vzorec. Prihranil sem si veliko časa, predvsem pa vem, da je vse izpeljano tako kot mora biti in brez morebitnih napak, ki bi me drago stale. Hvala tudi za strokovno svetovanje.

 6. Prejšnji teden smo imeli inšpekcijo – nadzor nad delom na črno. Še dobro, da smo pri vas naročili pogodbo o prokuri in ostale pogodbe, saj so za vsako osebo želeli videti pogodbo in podlago za izplačila. Na srečo niso imeli pripomb 🙂

  • Nas veseli, da inšpekcija ni bila “boleča”. Preglejte še naše ponudbe internih aktov, da vas kaka druga inšpekcija ne preseneti.

  • Da, naročili ste pravi vzorec. Ker so vam verjetno policisti že sedaj odvzeli vozniško dovoljenje, pa vam svetujemo, da naročite tudi Predlog za začasno vrnitev vozniškega dovoljenja. Tako se boste lahko ves čas postopka o prekršku vozili.

 7. Nekaj vam moram priznati….izobraževanja, ki jih moramo opraviti v obliki seminarjev so včasih zelo “zatežena”. Prav z veseljem pa sem predelal vsa gradiva v vaši e-učilnici, saj je pregledna, opremljena s primeri…kar pa je najbolj bistveno…lahko sem se izobraževal kadarkoli, saj je dostopna ves dan.

 8. Sem mislil, da mi ne uide odvzem vozniškega dovoljenja, ampak z vašo pomočjo sem se uspel izogniti odvzemu. Priporočam, da naročite vzorec, saj verjetno sami ne boste mogli napisati tako dobro predloga. Res sem vesel, da sem našel vašo spletno stran.