Pravni nasveti za podjetja

Kot vsa podjetja se verjetno tudi vi dnevno srečujete s pravnimi vprašanji, problemi in zagatami. Če še nimate pravnega svetovalca, se lahko obrnete na nas in poskušali vam bomo pomagati.

Nudimo vam pravne nasvete s področja delovnega in gospodarskega prava in sicer zlasti:

–          Sklepanje gospodarskih pogodb, pogodb o poslovnem sodelovanju,

–          Svetujemo v primeru statusnih sprememb,

–          Sestavljamo interne akte podjetij in ostalo obvezno dokumentacijo,

–      Svetujemo na področju delovnega prava in sestavljano pogodbe o zaposlitvi, odpovedi pogodb ipd,

–          Ter nudimo ostale pravne nasvete za manjša in sredna podjetja.

Največja napaka podjetij v času recesije je, da so znižala stroške za zunanja svetovanja in se s tem izpostavila še večjim tveganjem. A žal se tveganja slej ali prej negativno obrestujejo in takrat je lahko prepozno.

Pravni nasveti – naložba za prihodnost

Veliko podjetnikom se zdi urejena dokumentacija in administracija nepotrebna, a vsi hitro spremenijo mnenje, ko jih obišče inšpektor. Prepogosto se srečujemo s podjetji, ki zanemarjajo administrativni del poslovanja in pravno varnost in nas kontaktirajo šele, ko že dobijo obisk inšpektorja. Sicer se trudimo, a žal je včasih že prepozno.  Kontaktirajte nas danes in se izognite globam in izgubi v prihodnosti.

Kvalitetni pravni nasveti lahko preprečijo marsikatero skrb in težavo.

Vedite: sklepanje poslov brez pogodb, odsotnost internih aktov, premajhna skrb za administracijo in papirologojo itd., lahko v trenutku povzroči tudi stečaj podjetja. Že malenkosti, kot je npr.: pomanjkanje enega internega akta, vas lahko stane krepko preko 120.000 EUR ob obisku inšpektorja.

Kontaktirajte nas

Če se želite izogniti nepotrebnim pravnim tveganjem, nas kontaktirajte. Zaupajte nam, tako kot nam zaupa že več kot 500 malih in srednjih podjetij, katerim redno ali občasno pomagamo s:

  • pravnimi nasveti,
  • sestavo pogodb v slovenskem ali angleškem jeziku,
  • sestavo internih aktov,
  • pri pogajanjih itd.

Za več informacij smo dosegljivi na info@vzorci-pogodb.com ali po gsm 040 326 352